Muhasebe Forumu Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel > SOHBET / ANKET
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
 SON KONU BAŞLIKLARI:  

Hoşgeldiniz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kaankocdag Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 574
  Alıntı kaankocdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Hoşgeldiniz
    Gönderim Zamanı: 21 Jun 2008 Saat 4:18am
Sitemizin forum köşesine hoşgeldiniz. Bilgiye erişimin zor olduğu günümüzde geniş kapsamlı çalışmalar sonucu sitemizi meydana getirdik. Umarım sizlerde katkıda bulunup daha geniş bir bilgi yelpazesi oluşturabiliriz. Tekrardan hoşgeldiniz..
Yukarı Dön
Hasan_Hanedar Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group
Simge

Gönderilenler: 9
  Alıntı Hasan_Hanedar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Jun 2008 Saat 8:32pm
Merhaba Kaan Bey, nasılsınız siteniz olağanüstü güzel, anlaşılır, aradığımız her bilgiye ulaşabildiğimiz internet ortamında nadir sitelerden bir tanesı oldugu gorusundeyım. Ayrıca bu forumuda siteye ekledıgınız ıcın tesekkur ediyorum kendı adıma, böylece sadece muhasebe, değil her konuda bılgı paylasımı saglanıcak olmasından dolayı mutluyum. Umarım siteniz yada bizim bagımlılık haline gelen sitemiz demek daha dogru olur hakkı ettiği yere gelir başarılarınızın devamını diliyorum

Ayrıca bü olaganustu sitede görev almak isterim eğer sizde uygun görürseniz.

Düzenleyen Hasan_Hanedar - 21 Jun 2008 Saat 8:42pm

Yukarı Dön
Admin Group
Admin Group

Alıntı kaankocdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Jun 2008 Saat 11:35pm

Hasan kardeşim hoşgeldin. Sitemizde sadece muhasebe kaynaklı değil diğer kaynakarada yer vereceğimizden bende umutluyum ve mutluyum. Gerekli potansiyel sağlandıktan sonra tüm arkadaşlarımızın katkıda bulunacağından eminim. Görev senindir. Hayırlısı ile sitemiz dahada gelişecektir. Herkese saygılar, sevgiler Thumbs%20Up

Yukarı Dön
Admin Group
Admin Group
Simge

Alıntı Hasan_Hanedar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Jun 2008 Saat 4:38pm
Saolasın üstadım , hoşbulduk , inşallah elimizden geldiğinin en iyisini yaparak sitemizi olduğundan daha da güzelleştireceğiz ve şuankinden daha iyisini de yapabılmek bızım elımızde zaten benim güzel şeylere imza atacağımızdan hiç kuşkum yok haydı hayırlısı bakalım.

Düzenleyen Hasan_Hanedar - 24 Jun 2008 Saat 4:46pm

Yukarı Dön
sevda19 Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie
Simge

Gönderilenler: 4
  Alıntı sevda19 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Jun 2008 Saat 6:22pm
meraba siteniz çok guzel hersey var
Yukarı Dön
Admin Group
Admin Group
Simge

Alıntı Hasan_Hanedar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Jun 2008 Saat 6:55pm
Merhaba saolun güzel görüşleriniz için,  inşallah sitemizin bu guzellıklerıne daha fazlasını katacağız ve buda siz değerli üyelerimizin ve kullanıcılarımızın sayesinde olucak. Zaten bizim amacımız bilgi paylasımı bunun yanı sıra sitemizde güzel vakit geçirmek aranan bılgıye ulasılabılmesi , herkesin oldugu gıbı bızlerın ve bızım sitemizin de kusurları olabılır yokda demıyoruz ancak bizde gunduzumu gecemıze katarak bu hataları kusurları kapatmak ve sizin gibi sitemizin değerli takipçilerine en iyi hizmeti ve bilgiyi verebılmek ıcın çalısıyoruz.

Yukarı Dön
SON__GÜL Açılır Kutu Gör
Newbie
Newbie

Gönderilenler: 1
  Alıntı SON__GÜL Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Aug 2008 Saat 9:53pm

merhaba...
tesadüfen bu siteyi buldum...muhasebecilerin olduğu bir forum yok mu diye düşünürdüm hep ve çok ilginçtir ki buldum sonundaSmilesanırım yeni açılmış hayırlısı olsun....
Yukarı Dön
Admin Group
Admin Group

Alıntı kaankocdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Aug 2008 Saat 1:13pm
evet sağol songül hoşgeldin aramıza, burası yeni sayılır =) hepimizin faydalanacagı bisite =)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,078 Saniyede Yüklendi.