Muhasebe Forumu Ana Sayfa
Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Güncel Konular > GÜNCEL KONULAR
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş
 SON KONU BAŞLIKLARI:  

Microsoft Windows XP satışını durdurdu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kaankocdag Açılır Kutu Gör
Admin Group
Admin Group

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 574
  Alıntı kaankocdag Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Microsoft Windows XP satışını durdurdu
    Gönderim Zamanı: 02 Jul 2008 Saat 1:07am

Microsoft Windows XP satışını durdurdu

1 Temmuz 2008

MICROSOFT, Windows XP işletim sisteminin perakende satışını durdurdu. Şirket, stokların tükenmesinin ardından perakende olarak Windows XP satmayacak ancak üretici firmalarla yapılan anlaşma doğrultusunda 2010 yılına kadar henüz Windows Vista işletim sistemi ile çalışmayan bazı dizüstü bilgisayarlar XP işletim sistemi yüklü olarak kullanıcıya gelecek. Microsoft Türkiye Windows Ürün Müdürü Alper Mestçi, mevcut lisanslı Windows XP kullanıcılarının teknik destek hizmeti almaya devam edeceğini bildirdi. Mestçi, şunları kaydetti: "Yakın zamanda Windows XP için çıkardığımız Service Pack 3 sürümü, bu desteğin süreceğinin göstergesi olmakla birlikte, yine Windows XP için Nisan 2014 tarihine kadar güvenlik ve diğer önemli güncellemeleri sunmaya devam edeceğiz. Windows XP için kesintisiz destek sağlamamızın en büyük nedeni, kullanıcıların uzun seneler boyunca Windows tabanlı bilgisayarlarını koruduklarını bilmemizdir."
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,094 Saniyede Yüklendi.